Bir Saray Holding kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdüren Türkiye’nin sevilen bisküvi markası Saray, 1961 yılında Karaman’da yolculuğuna başladı. 1979 yılında misafir şekerleri, toffee şekerler, akide şekerleri ve lokum üretimiyle süren lezzet hikâyesi, 1981 yılında tescillenen Saray markası ile tüketicinin damak zevkine uygun 400’ü aşan ürün gamıyla devam ediyor. 1995‘ten bu yana tanınmış marka unvanına sahip olan Saray; bisküvi, gofret, çikolata, kek, kraker ve şekerleme kategorilerinde yılda 50 bin ton üretim yaparak tüketicisine ulaştırıyor.
Temel amaçlarını insan, inovasyon, büyüme, kârlılık, marka ve tedarik zinciri alanlarına odaklayan Saray Bisküvi; büyüme, kârlılık ve hizmet kalitesi anlamında önemli mesafeler kat ederek dünya standartlarında üretim yapıyor. 1981 yılından bu yana çalışanlarına aş, paydaşlarına iş, ihtiyacı olana dost, müşterisine mutluluk kaynağı oluyor.
Saray Bisküvi, arkasına aldığı Turquality gücü ile dünyanın en son teknolojilerinin kullanıldığı, bölge ülkeler ve Avrupa’nın en modern ve yüksek kapasiteli tesisleri arasında yer alan Karaman ve Kırklareli Fabrikalarında ürettiği yenilikçi ürünlerini 110’dan fazla ülkeye ihraç ediyor. Saray Bisküvi, aynı zamanda Saray Holding iştiraklerinin doğmasına katkı sunarak yeni yatırımlarda tetikleyici oluyor.
Türkiye atıştırmalık pazarında markalı ürün üreten en büyük firmalarından biri olan Saray Bisküvi, globalleşme yolunda hızla ilerliyor. Sahip olduğu azim ve inançla, inovatif yaklaşımı, yenilikçi düşünce yapısı, hızlı ve dinamik karar alma ve uygulama süreçleri ile Saray, bugün bir dünya markası olma yolundaki hedeflerine giderek daha çok yaklaşıyor.